O nama

01Virginia – Centar za strane jezike i prevodjenje  osnovale su  profesori engleskog jezika Jelena Perišić i Olivera Stanković septembra 1998.  Škola se od 2013.  nalazi u Nišu, u ulici Patrisa Lumumbe br.41 (u Duvanistu). U prethodnom periodu lokacija nam je bila na Trošarini.

Do sada smo uspesno obučili hiljade polaznika, od kojih su neki nastavili obrazovanje ili karijeru u inostranstvu ali i našli dobra zaposlenja ovde.

Profesori  sa univerzitetskom diplomom čine kadar ove skole i u cilju  poboljšanja stručnosti  kao predavača, bar dva puta godišnje prisustvujemo stručnim seminarima koje organizuju izdavačke kuće iz Engleske  (Oxford, Longman, Cambridge) a u saradnji sa Britanskim Savetom, English Book-om, Americkim kutkom iz Nisa.

Da bi uvek bili vodeći u svojoj branši,  nasi programi su uskladjeni sa  tzv. CEF nivoima (koji su prihvaceni od strane evropske asocijacije koja garantuje kvalitet učenja jezika) . To znači, da ako završite neki kurs kod nas, mozete nastaviti sa učenjem u bilo kojoj evropskoj zemlji. Ove programe smo prilagodili kako najmladjim uzrastima, tako i svim nivoima znanja kod odraslih.

VIRGINIA-LOGO