Udzbenici

longman1Sto se tice knjiga, nase poverenje dali smo renomiranoj izdavackoj kuci iz Engleske, Longman zbog jednog jednostavnog razloga – a to je cinjenica da ljudi iz ove kuce uvek traze nesto drugacije u odnosu na druge i koriscenjem modernih pristupa u ucenju jezika kao sto su TPR , Test-teach-test, Present-Practice-Produce, Task-based learning, itd. tako da su ucenici uvek zainteresovani za dalji tok nastave.

Svi udzbenici za polaznike imaju studentsku knjigu i radnu svesku (knjigu sa vezbanjima), koja, uglavnom, sluzi za rad kod kuce, sto pospesuje ucenikovu sigurnost u sopstveni napredak. Knjige se mogu kupiti kod nas ili direktno u prodavnici knjiga ‘Hijeroglif’, koja je zastupnik firme Longman, kao i u Longmanovom predstavnistvu u Beogradu.
Jos jedna od prednosti koju ovaj izdavac ima je redovno pojavljivanje novih naslova, tako da je mogucnost izbora velika i u toj situaciji mozemo uvek da izaberemo knjige i ostala nastavna sredstva koja odgovaraju nasim potrebama i koja prate savremene tokove.

new-total-english_150       4 lifestylepreintermediat   real-life-elem       activate-coversenglish-adventure-st_150backpack-gold_150