Vrste kurseva

ele_150ODRASLI

Pocetni nivo (beginner zero)

Ovaj kurs pruža polaznicima osnovno znanje iz svih aspekata jezika i omogućava im da koriste jezik u osnovnoj komunikaciji u različitim situacijama kao – na ulici, u restoranu, na aerodromu, na poslu… Od samog početka časovi se drže na engleskom jeziku, što može početnicima u početku delovati suviše teško, ali oni se vremenom uče da se naviknu na slušanje engleskog jezika a zatim i da ga koriste na času.


Elementarni nivo – elementary (A1)

Ovaj kurs je predviđen za tzv. lažne pocetnike,(ljude koji su već stekli neka osnovna znanja bilo u školi, u praksi ili učeći sami kod kuće) kao i za one koji su savladali početni nivo. Ovde se znanje usavršava i polaznici se ohrabruju da koriste ono sto su naučili ranije.


new-total-english_150

Niži srednji kurs – pre-intermediate  (A2)

Ovo je logični nastavak prethodna dva nivoa znanja i omogućava detaljniji rad iz gramatike, govora, slušanja, čitanja i pisanja. Omogućava ljudima da ne izgube već stečeno znanje već da ga koriste i unaprede.


Srednji i viši srednji nivo znanja – intermediate i upper intermediate (B1 i B2)

Ovo je naredni korak u sticanju znanja iz jezika pri čemu se ozbiljnije pristupa svim aspektima jezika, gde se ovladava skoro svim vaznim gramatičkim strukturama i gde se vokabular značajno unapređuje, kao i fluentnost u govoru i unapređuje se slušanje, čitanje i pisanje.


lifestylepreintermediat

 


express-to-toefl_150Napredni nivo – advanced (C1)

Nastavlja se sa usavršavanjem jezika, sa akcentom na korišćenju jezika.


Napredni nivo – Advanced (C2)

U ponudi je i priprema za medjunarodno priznate nivoe kao sto su FCE, CAE,IELTS,TOEFL sa najnovijim materijalom i pristupom internet testiranju.


DEČIJI I TINEJDŽERSKI KURSEVI

Za decenglish-adventure-st_150u i tinejdžere takođe nudimo pripremu za sve vrste nivoa znanja koji su u skladu sa evropskim standardima. Nudimo i kurseve koji su usklađeni sa skolskim programima kod dece kojoj je potrebna pomoc sa školskim gradivom.


Najmladji (pre-junior i pre-school)

Nase pravilo je da sa ucenjem treba početi sto ranije. Najbolje vec od 3.godine starosti, pa cak i ranije. Za sada nudimo početni, predškolski program gde deca mogu da počnu da uce engleski jezik sa 5 godina


backpack-gold_150Školski ( primary)

Ovi kursevi su namenjeni deci školskog uzrasta gde su uglavnom podeljeni po razredima sa izuzecima gde mlađu decu prikljucujemo starijoj grupi ukoliko je to opravdano zbog njihovog bržeg napredovanja i natprosečnog talenta. Takođe, praktikujemo da imamo grupe istog uzrasta koje rade po različitim programima ( školskim i našim).


Tinejdžerski (teenage)

Tinejdžerske grupe podrazumevaju uzrast od 11 do 18 godina. Ovde se, takođe, sa polaznicima radi i po školskim i po našim programima koji su, vec od 11.godine usklađeni sa evropskim standardima i međunarodno priznatim ispitima za mlađe uzraste kao što su KET, PET, itd. ali i FCE i CAEreal-life-elem

activate-covers4